Zelfmoordlijn1813 zoekt nieuwe vrijwilligers.

Geplaatst door: kirstenpauwels

Centrum ter Preventie van Zelfdoding

Zelfmoordlijn1813 zoekt nieuwe vrijwilligers. Misschien wel iets voor jou?

De Zelfmoordlijn1813 wordt bemand door deskundig opgeleide vrijwilligers. Een zeer diverse groep mensen van alle leeftijden, achtergronden en persoonlijkheden, maar wel met één ding dat hen bindt: er willen zijn voor mensen die het niet meer zien zitten.

Om vrijwilliger te worden, heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Wel zijn er een aantal basisvereisten, zoals een sterk inlevingsvermogen, een open houding ten aanzien van zelfdoding, voldoende tijd, enz.  Je kan zelf kiezen welk medium jou het beste ligt: telefoon, chat of email. Het beantwoorden kan van thuis uit of van op locatie in Brussel of Leuven.

Je kan rekenen op een deskundige opleiding, een professionele begeleiding, een fijne sfeer en bovenal, een zeer verrijkende tijdsbesteding.

“ik ben zo blij dat ik gebeld heb. Ik heb hier dingen verteld die ik nooit eerder tegen iemand gezegd heb, en meer begrip ervaren dan ik ooit verwacht had. Het is dankzij jullie dat ik nog elke dag van het leven mag genieten”.

Ben je op zoek naar een uitdagende vrijwilligersjob, één die echt een verschil kan maken? Laat je gegevens achter op dit formulier

© Zelfmoord1813 - disclaimer